Yrityksille

 Hevoskievarin rauha takaa eväät tuottoisalle palaverille!

Kaiken ydin on räätälöinti

 

Koska ihmiset ja toiveet (niin, ja se budjetti…) ovat erilaisia, luomme jokaiselle ryhmälle omannäköisen ja ryhmän osallistujaprofiiliin soveltuvan kokonaisuuden. Vaihtoehtoja yritystilaisuuksiin löytyy, pelkistä kokoustiloista laajempiin ohjelmakokonaisuuksiin. Jokaiselle kyllä löytyy jotakin! Vahvuutemme löytyvät erilaisista ammattilaisten ohjaamista liikunta-,luonto-ja kisailuohjelmista; hevosilla tai ilman. Harva ryhmä eksyy meille ilman, että päätyy päivän päätteeksi 1800 -luvun tunnelmaa huokuvan Wanhan Mallassaunan löylyjen pehmitettäviksi, suuren kylpypaljun hellittäväksi tai kokin ylistettyjen ruokapatojen ääreen. Tokihan se kuitenkin on mahdollista, eli ikimuistoisen vierailumuiston meiltä saa jo pelkästä vierailusta mieleisensä ohjelman merkeissä.

Kokouspaketit

Puhalla palavereihisi tai koulutuksiisi lämmintä henkeä. Kievarin kokoustilat muokkautuvat tarpeesi mukaan. Järjestämme kokouskahvit ja maittavat lounaat. Paperin pöly huuhtoutuu Wanhassa Mallassaunassa ja kylpypaljussa. Jälkipuintia voi harrastaa vaikkapa illallisen merkeissä Metsälaavulla. Silmät painuvat kiinni aitan tunnelmallisten hirsien suojissa ja seuraavana päivänä voi jatkaa kokousta mieli virkeänä. Kysy tarjousta toivomastasi kokonaisuudesta!

Kievarin kokousvälineet:Kievarilla on langaton verkkoyhteys jota voi kätevästi hyödyntää palavereissa. Lisäksi varaamme halutessanne käyttöön valkokankaan, videotykin, piirtoheittimen ja/tai fläppitaulun.

Kokouspaketti 1: Perinteinen

Sisätiloissa pidettävä kokouspaketti. Tilat muokkaantuvat kätevästi pienemmäksi kabinetiksi, tai tarvittaessa yhdeksi suuremmaksi tilaksi. Mahdollisuus järjestää myös erillisiä ryhmätiloja. Ulkolämpötilan salliessa kesäaikaan, suuremmat kokoukset voidaan järjestää myös tunnelmallisella tanssivintillä.
Pakettiin sisältyy tilavuokra, tervetulokahvit suolaisella, lounas ja iltapäiväkahvit makealla.
Hinnat alkaen 35,00€ / hlö (hinta vastaa n.15 hengen ryhmäkokoa, kysy tarjousta!)

Kokouspaketti 2: Susinevan kokouspaketti

Kokeile ryhmällesi jotakin aivan uutta!
Luonnon helmassa on tilaa ajatuksille, rennolle tunnelmalle ja ideat pääsevät vapaasti lentoon. Täällä ei turhia jäykistellä!

Susinevan suon laitamilla, pienessä niemenkärjessä sijaitseva kaunis sopukka tarjoaa viihtyisät puitteet ulkoilmakokouksille.Matka taitetaan joko autoillen, hevoskyydillä tai patikoiden. Kokin ollessa mukana, ei nälkäkään pääse yllättämään.Sateen sattuessa kokous voidaan järjestää sisätiloissa.

Pakettiin sisältyy opas/kokki sekä nuotiotarjoilut.

Hinnat alkaen 40,00€ / hlö (hinta vastaa n.15 hengen ryhmäkokoa, kysy tarjousta!)

Kokouspaketti 3: Kävelykokous

Kävellessä on mukava rupatella ja ongelmat oikenevat.

Kävelykokous on aktiivinen työskentelymenetelmä, jossa kävellessä keskustellaan, pohditaan, ideoidaan ja tehdään päätöksiä kävelymatkan varrella. Kävelykokous sopii ideointi-, kehitys-, muutos- ja palautepalavereihin. Kävelyvauhti on verkkaista käyskentelyä eli kyse ei ole kuntoilusuorituksesta, vaan vetäjä määrittelee kaikille sopivan vauhdin. Kävellessä ajatukset tuulettuvat, olemus virkistyy ja samalla saadaan terveyttä edistäviä askeleita. Sopii kaikenkuntoisille!

Pakettiin sisältyy sisäkokoustila, reittiopastus, kahvittelut joko laavulla tai ravintolassa, lounas.

Hinnat alkaen 37,00€ / hlö (hinta vastaa n.15 hengen ryhmäkokoa, kysy tarjousta!

 

Hinnat lasketaan ryhmäkoon mukaan, kysy tarjousta

sähköpostitse myyntipalvelustamme relax@hevoskievari.fi , viereisellä lomakkeella tai puhelimitse numerosta 0500 231 855

Ohjelmat ryhmille

 

Tilaesittely ja tervetulojuoma

Tarinointia tilan historiasta, sekä sen nykyisestä toiminnasta. Siinä jutustellessa maistellaan tervetulojuomia.

Metsäretki Laavulle

Tunnelmallinen retki läheiselle Vaarin laavulle metsäteitä ja polkuja pitkin samoillen. Mukaan otamme muutamia rauhallisia ja kokeneita ratsuja sekä suuret hevoskärryt/reen. Osallistujat pääsevät valitsemaan alkuun, haluavatko retkeillä mieluummin ratsuilla vai hevoskärryjen kyydissä istuskellen.
Ratsastajia vaihdellaan retken aikana, joten kaikki halukkaat pääsevät varmasti hieraisemaan takamustaan retken aikana hevosen selässä (alkuun pidämme aloittelijoiden hevosmieskurssin perusasioista joilla pärjää retken ajan). Kärrykyytiläiset pääsevät osallistumaan suuren työhevosen valjastukseen sekä nauttimaan vanhan ajan tunnelmasta leppoisasti hevoskärryjen kyydissä istuskellen -halutessaan myös jopa hevosen ohjastamista kokeillen! Retkeen sisältyy aloittelijoiden hevosmieskurssi alkuun sekä 1.kahvihetki eväiden kera laavulla tai 2. kokin valmistama ateria* laavulla.

Ryhmäkoko Metsäretkelle: max 20-22 henkeä ratsastajien aikaisemmasta taitotasosta riippuen.
Ajankohta: Ympäri vuoden.

1.Eväänä makkaranpaistoa ja pikipannukahvit pullasiivujen kera.
   Retken kesto: n. 2,5 tuntia

2. Kokin valmistama ateria* laavulla.
    Retken kesto: n.3 tuntia

*MENUVAIHTOEHDOT:

Laavumenu I:
– Hiillostettua lohta
– Lämmintä sieni-perunasalaattia
– Tartar- kastiketta
– Kievarin omaa pannuleipää ja levitettä
***
Jälkiruokana:
– Sitruuna-kermavanukasta, marenkia & keksiä
– Pikipannukahvi/tee

Laavumenu II:
– Pariloituja härkävartaita ja aioli-kastiketta
– Kasvis-perunapaistosta
– Kievarin omaa pannuleipää ja levitettä
***
Jälkiruokana:
– Talon suklaakakkua
– Pikipannukahvi/tee

Huomioitavaa:Retken ratsastusvaihtoehto sopii erityisesti aloittelijoille/ensikertalaisille, ennen lähtöä opetellaan lyhyt hevosmieskurssi perusasioista joilla pärjää retken ajan. Retki on toteutettavissa myös pelkillä hevoskärryillä tai reellä ilman ratsuja.

 

Viiren Tähren Oluumppialaaset

Joukkue- tai yksilökilpailuna kisattavia virallisia Viiren Tähren Oluumppialajeja ovat mm. Jätkän Hiki, Hevosjuonto, Puujalkavitsi, Jousiammunta, Sokkosuunta, Poniformula, Saappaan heitto, Tarkkuus ammunta, Pussi-Heikin juoksujalka, Riihivisa, Vihtamittelö, Köysikiipeli.. Välillä huilataan pihapiirin nuotiopaikalla makkaran paiston, pikipannukahvin ja kastettavan merkeissä.

Ryhmäkoko: alk.6- henkeä (soveltuu suurillekin ryhmille)
Kesto: ryhmän lopullisesta koosta riippuen n.1,5h-3h.
Ajankohta: ympäri vuoden
Ohjelma toteutetaan ohjatusti ja se sopii kaikille.

Retki Vaarin Laavulle hevoskärryillä

Vanhanajan maalaisromantiikka ja tunnelma on taattua hevospelin kyydissä istuskellen. Talvella lumiaikaan ajelemme ensisijaisesti reellä ja muina aikoina hevoskärryillä. Rekiä sekä kärryjä löytyy eri kokoja joten suurempikin porukka mahtuu tarvittaessa samalla kerralla kyytiin. Matkan varrella pysähdymme laavulla nauttimaan nuotion lämmöstä *eväiden kera.
* Eväänä nuotiomakkaraa ja pikipannukahvit kastettavan kera.

Ryhmäkoko: kerralla kyytiin mahtuu n.2-14 henkeä (suuremmat ryhmät ajetaan laavulle useammalla kyytikierroksella)
Retken kesto: ryhmäkoosta riippuen n. 1 – 1,5 tuntia
Ajankohta: ympäri vuoden

Liikunnallinen Nordic Walking -tunti

Opastettu reippailu lenkki hienoissa maalaismaisemissa!

Alkuun lämmittelemme lihakset sekä opettelemme hyvän ja ergonimisen tekniikan käyttää sauvoja apuvälineenä ja tehosteena kävelyyn.

Oikealla tekniikalla liikkuen saamme aikaan koko keholle tehokkaan ja liikunnallisen harjoittelumuodon, joka on vähimmilläänkin 40% tehokkaampaa kuin normaali kävely. Se tuottaa yhtä hyvät tulokset kuin hölkkä, mutta vähemmillä riskeillä esim. polviin, selkärankaan, lonkkaniveliin tai nilkkoihin. Tunneilla sauvoja käytetään apuvälineinä, joilla kevennetään niveliin kohdistuvaa rasitetta ja lisätään selkärangan kiertoliikettä ja energianpolttoa. Et tarvitse omia sauvojasi, vaan saat meiltä käyttöösi tunnille sopivat vahvat sauvat.

Tunnit tarjoavat tehokkaan liikuntamuodon kaikentasoisille ja ikäisille henkilöille;
¤ huonompikuntoisille  tunnit ovat oiva tapa alkaa liikkua turvallisesti ja nostaa pikku hiljaa kuntoaan.
¤ liikunnallisemmille henkilöille paljon eri haastavuustasoja, jopa huippu-urheilijat käyttävät tätä osana kunto-ohjelmaansa.

Saavutamme tuloksia:
¤ Rintaranka avautuu ja ryhti paranee, ¤ Verenpaine alenee, ¤ Lihaksisto aktivoituu kokonaisvaltaisesti samalla vahvistuen ja kiinteytyen, ¤ Apua selkävaivoihin kun nikamat liikkuvat, välilevy liikkuu ja veri pääsee virtaamaan selkärangan pienissä
suonistoissa. ¤ Helpotetaan huomattavasti niska- ja yläselän vaivoja. ¤ Sydämensyke nousee tasolle, jossa poltetaan ylimääräistä rasvaa kehossa. ¤ Ja mikä tärkeinä, rentoa olotilaa & liikunnan iloa!

OHJELMAN KESTO: n.1,5h

Amazing Country Race

Tunnettuun televisioformaattiin perustuva vauhdikas ”country- henkinen” kilpailu Luomajärven Hevoskievarin upeissa maastoissa. Kisa suoritetaan joukkueissa joiden tehtävänä on vihjeen ja kartan perusteella selvittää kunkin rastin sijainti ja suorittaa rasti annettujen ohjeiden mukaan joko yksin tai ryhmässä. Rastit saattavat sisältää esim. visaisia kysymyksiä, fyysisiä tehtäviä, hulvattoman hauskoja”tuuritehtäviä”jne.. Kisan päätteeksi paistellaan makkaraa ja hörpätään aidot pikipannukahvit pihapiirin nuotiopaikalla.

Kesto: ryhmän koosta riippuen 1,5h-3h
Ryhmäkoko: 6-20 henkeä
Ajankohta: ympäri vuoden
Huomioitavaa: Ohjelma on vauhdikas ja siinä liikutaan pitkiäkin matkoja vaihtelevissa maastoissa. Emme suosittele ohjelmaa huonosti liikkuville tai fyysisistä vaivoista kärsiville henkilöille.

Vauhdin Viemää

Hauska ja liikunnallinen päivä ryhmän valitsemien vauhdikkaiden lajien parissa. Paketti soveltuu aktiivisille ja liikunnallisille henkilöille. Ohjelman voi halutessaan myös suorittaa leikkimielisenä kisailuna.

Vauhtilajivalikoima ja valittava määrä tarjotaan vuodenajan ja ryhmäkoon mukaan. Ryhmän valittavana on esim.
ratsastusta, jousiammuntaa, kirveen heittoa, viitepelejä (rauhalliset/vauhdikkaat ryhmän mukaan kuten; salamapallo,norsupallo,potkupallo,ultimate,käsipallo), hiihtoratsastusta, keppijumppaa, kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä, intervalliharjoituksia, ohjattua sauvakävelyä (tasot helppo-vaativa).

Kesto: ryhmän koosta riippuen 2,5h-3,5h
Ryhmäkoko: 6- (soveltuu suurillekin ryhmille)
Ajankohta: ympäri vuoden

Hitauden Hurmaa

Rauhallisempaan makuun tarjoamme lajeja, jotka soveltuvat lähes kaikille ikään ja fyysiseen kuntoon katsomatta. 

Lajit ja valittava määrä tarjotaan ryhmäkohtaisesti vuodenajan ja ryhmäkoon mukaan. Ryhmän valittavana on esim.
ratsastus, hevosajelu, luontopolku, rentouttavaa ja vahvistavaa kehonhuoltoa- ja hallintaa; pilates ja pilates välineillä, foam roller –harjoitukset, erilaiset venyttelyt, tasapainotunnit, niska-hartiajumpat, rentoutusharjoitukset, keppijumppa, valokuvasuunnistus.

Kesto: ryhmän koosta riippuen 2,5h-3,5h
Ryhmäkoko: 6- (soveltuu suurillekin ryhmille)
Ajankohta: ympäri vuoden

Metsäkylpy

Hengitä, kuuntele & rentoudu! Metsässä oleilu helpottaa tutkitusti stressiä, herkistää aistimaan ja auttaa elämään hetkessä läsnä.

Luomajärven Hevoskievarin n.2km mittainen opastettu hyvinvointipolku johdattaa metsään menijän monimuotoiseen, upeaan luontoon sekä hyvinvoinnin ja aistien avaamisen äärelle. Polun varrella tehdään erilaisia virkistysharjoituksia, välillä pysähdytään laavulle paistelemaan makkaraa ja juomaan aidot pikipannukahvit kastettavan kera.

Metsäkylpy -ohjelma on suunniteltu ja rakennettu yhteistyössä Metsäkeskuksen ja Tapion kanssa.

Yritystapahtuman tiedustelu

Galleria